Modanın vazgeçilmezi: Trençkot

/
0 Comments


Her kadının dolabındaki olmazsa olmazdan biridir trençkot. Hiçbir zaman modası geçmez, her sezon her parça kıyafetle rahatça kullanılabilir. Siyah ve krem rengi trençkotlar klasikten de ötedir artık, her zaman hayat kurtarır :) Ben de bugün trençkot trendlerini araştırdım.


TRENÇKOT 2009


  • Trençkotta bej, kahve, petrol yeşili, haki ve siyah renk, ayrıca detay olarak çift sıra düğmeler birer klasik. Bu sezonun asıl büyük sürprizi ise, renkli ve daha da önemlisi, desenli seçenekler.

  • İlginç bir detay daha var: Yeni trençkotlar en şık kıyafetlerle dahi rekabet içinde. Bu arada gözümüz kırmızı trençkotlara birkaç sezondur alıştı. Şimdi buna bir de desenliler ilave oldu. Ancak asıl dikkat çekici olan, kesimler ve detaylardaki çeşitlilik.

  • 2008/2009 trençkotlarında etekler genişledi, kloş etekli modeller çoğaldı (hepsi adeta bir elbise veya gece kıyafeti güzelliğinde), cepler daha dikkat çekici, kemerler ise bazen kendi kumaşından, bazen ise gösterişli deriler şeklinde ilave edildi.

  • En büyük vurgu ise kollarda: İster kabarık veya kısa, ister uzun veya manşetli ancak mutlaka sıra dışı ve beklenmedik.

(alıntı: ekolay.net/kadın)



You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts