Arzu Kaprol || New York'ta Bir Türk Modacı,Hem de AIDS'e Karşı!

/
0 Comments


Cannes Film Festivali'nde bir süpermodel Arzu Kaprol tasarımıyla görüntülenmişti hatırlarsanız.Angela Lindvall'un    Arzu Kaprol imzalı siyah elbisesi,Türk basınında yer bulmuştu.Bakınız buradaki gibi

Anlaşılan bu olay sadece Türk basını değil dünya basınını da meşgul etmiş olacak ki, amFAR (AIDS Araştırmaları Merkezi) Arzu Kaprol'e teklif sunmuş ve 25.yıl galası için defile sergilemesini istemiş.
Arzu Kaprol de,New York'ta Modern Sanatlar Müzesi'nde (Museum of Modern Arts) gerçekleşen partiye AIDS'e dikkat çekmek için kırmızı renkli 7 elbiseden oluşan defilesiyle katıldı geçtiğimiz günlerde.

*

**

***                                                                                                               

Ayrıca geceye tabiki dünyaca ünlü bir sürü manken,oyuncu,şarkıcı katıldı.Jennifer Hudson, Heidi Klum, Ke$ha, Courtney Love  gibi..

Gecenin amacı AIDS'e dikkat çekmekti,ama dikkat çeken sadece bu olmadı.Dünyanın gözü bir kez daha başarılı Türk modacılara çevrildi.Tekstil konusunda oldukça gelişmiş olan ülkemiz aynı zamanda tasarımlarıyla da dünya medyasında yankı uyandırdı bir kere daha.Arzu Kaprol'a şuan inanılmaz imreniyorum ve darısı başıma diyorum ;)

*
**
***
(Görseller http://theglobalherald.com adresinden alınmıştır.)

Gala hakkında ayrıntılı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.


You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts