2011'in Trendleri || Kışın En Trend Parçaları

/
0 Comments
2011'in bitmesine günler kala bu yıl ne trend idi ne değildi,bir özet geçmek istedim.Benim gözümden bu yılın enleri,en kıymetli parçalar ve 2012'de de saltanatı sürecek olanlar..


1-Uzuuun Ceketler : Bu ceketler tam benlik aslında.Yok popom çıktı,yok oram açıldı yok buram açıldı derdi yok.Hele ki bir de mokasenle kombinlediysen senden daha trendi yok bebeğim!

2-Tüylü Kazaklar : Peluş oyuncaklar ve kedilere bayılan bir insan olarak bu tüylü kazaklardan bir tane edinmem şart.Nasıl olsa 2012'de de trend olmaya devam edicek!

3-Altının Işıltısı : Altın zenginliğin göstergesi olarak modaya da etki etmiş durumda.Altın yükseldikçe hop oturup hop kalkan yatırımcılar değil,dore bir takıma yatırım yapanlar 2011 yılından kazançlı çıktı!

4-Parka : Türkiye'de yeşil parka her ne kadar devrimciliğin simgesi olsa da moda da etkilenme gibi bir durum söz konusu değil.İdeolojiniz ne olursa olsun,kapüşonu tüylü bir parkanız bulunsun!

5-Leopar Pantolon : Özellikle çingene pembesi gibi iddialı renkler,giyinirken ne kadar cesursunuz diye sorgulayacak cinsten.Leopar desenli,tercihen renkli bir pantolonu düz bir kazakla kombinleyin,yeni yıla iddialı başlayın!

6-Kıvrık Paça : Dereyi görmeden paçaları sıvama demişler ama söz konusu kadınlarsa,kesinlikle aksini yapacaklardır.Sen de pantolonun paçalarını kıvır,ayakkabılarının ihtişamını ortaya çıkar!

7-Rocker bir Görünüm : Rock müziğin kalıcılığından mı bilinmez rocker bir tarz hiç bir zaman demode değil.2011 yılının asi kızları 2012'de deri ceketleri siyah çizmeleriyle tamamlayabilirler.


Görsel Kaynak : whowhatwear.com


You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts