For Men || 2012 Yaz Erkek Modası

/
0 Comments

Malum bu pazar Babalar Günü.Hal böyle olunca babalarımızı,günün birinde baba olacak tüm erkekleri anmamız kaçınılmaz.Ben de bu onları anmak adına 2012 yaz erkek modası yazayım bari dedim.

Şimdi şu yukarıda görmüş olduğunuz maviş yakışıklı Louis Vuitton'un mankeni.İsmini cismini bilmiyorum ama onun taşıdığı bu koleksiyon 1950'lerin Amerika'sında yaşayan erkekler için tasarlanmış sanki.Babanız,eşiniz,sevgiliniz klasik seviyorsa bir Louis Vuitton mükemmel bir hediye olabilir.






Gelelim ikinci klasiğe..Massimo Dutti.Kendisi çok sevdiğim bir marka olup bir erkeği karizmatik göstermek için yaratılmış bence.Sıradan bir gömleği bile bir anda karşınızdaki adamı gözünüzde büyütmenize sebep olabiliyor :)
Bu yaz Massimo Dutti beylere beyaz pantolon giydirecek.Bejlerle ve lacivertlerle de stillerini hareketlendirecek.





"Ben klasik değil yenilikçiyim.trendleri,yeni sezonları takip ederim.Renkli giyinmeyi severim." diyen erkekler bu yaz soluğu Zara'da alacaklar.Erkeklerde renkli pantolon trendinin kabul edilmeye başlandığı bu günlerde Zara'ya rağbet çok olacağa benziyor bence.Denim gömlekler,mavi tonlarında ceketler ve ipek fularlar bu yaz Zara erkeklerini oldukça şık ve trend göreceğiz.






H&M ise dinamik ve seksi erkeğin kendini ifade etmesi için en güzel yöntem olacak bu yaz. Neden mi? Çünkü birbirinden güzel bermudalarıyla bakışlarımızı onlardan alamayacağız.Beyaz tişörtlerin yanında renkli gömleklerle farklı tarzlara da hitap eden H&M'den beyler vazgeçemeyecek.






Görsel Kaynak : hayatinitasarla.com




You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts