Saç || 2012 Yazının Saç Trendleri

/
0 Comments
Saçları bir kadının en güzel aksesuarıdır derler.Çok doğru.Moralimiz bozulduğunda soluğu kuaförde alırız,çünkü çok küçük dokunuşlarla bile büyük değişiklikler yaratılabilir saçlarla.Depresyonun,ayrılık acısının her şeyin çözümü saçımızı çılgın bir renge boyamakla sonlanabilir.
Hal böyle olunca biz kadınlar saçımıza çok düşkünüz değil mi?
E o zaman bu yazı demode saçlarla geçirmeyelim ve 2012 yazının saç trendlerinin öğrenelim.

1-Islak Görünümlü :




Bottega Veneta'nın bahar koleksiyonu ile ortaya çıkan ıslak görünümlü saçlar bu yazın en trend modeli.Uzun,kısa,dalgalı,düz,sarı,turuncu,siyah tüm saçlara uygulanabilir.

2-Yarı toplu Brigitte Bardot saçı





Yapımı çok kolay olan bu model,bir dönemin yıldızı Brigitte Bardot ile özdeşleşmiş adeta.Ve aynı onun gibi zamansız.Ama bu yaz daha bir in! Özellikle de iri dalgalarla süslendiğinde siz de onun gibi ışıldayabilirsiniz.

3-Çok kısa kahküller



Saçımı kestirdikten sonra en pişman olduğum şeylerden birisi çok kısa kestirdiğim kahküllerimdi.Ama iyi ki öyle kestirmişim çünkü kullanımı çok kolay ve çok bence çok rocker çok asi bir görünüm veriyor.

4-1920'lerin dalgaları : 




1920'lerin hanımefendilerinin dalgalı saç modeli bu sezonda hala çok revaçta.Saçlarınız uzunsa ve içeri doğru kıvırdıysanız bu yaz sizden zarifi daha nostaljiği olmayacak.

5-Elvis Kıvrımı : 




Jeremy Scott'un Country Barbie koleksiyonda bütün modellerin saçları Rock'n Roll'un kralı Elvis gibiydi.Yıllar önce Elvis'in başlattığı bu akım Jeremy Scott sayesinde bu sezon yine çok trend.Hem maskülen hem de country bir hava katıyor.

6-French Twist



Ve son olarak Dolce-Gabbana'nın yaza damgasını vuran French Twist'i.Fransız Topuz ya da muz topuz olarak bilinen bu model bu yaz sıcaklarında derli toplu görüntüsüyle oldukça kullanışlı olacağa benziyor.Tek taraflı ya da çift taraflı olarak kullanılan bu model için uzun saçınız olsun yeter.

Bu akşamlık benden bu kadar,sevgili takipçiler.Sizlerden gelen istek üzerinde saç ve güzellik trendleri hakkında daha fazla yazmaya gayret edeceğim.Öpüyorum hepinizi.Esen Kalın.



You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts