Dikiş Makinesi || Sonbahar İçin Do It Yourself / DIY İlhamları

/
0 Comments

Sonbahar yavaş yavaş yaklaştı,yazlık kıyafetlerimizi dolaplara kaldırmadan yenilerine bakmaya başladık vitrinlerde.Yeni ciciler almadan önce eskilerini değerlendirmekte fayda var.

Eski kazaklarımızın omuzlarına pullu apoletler,dirseklerine kalpli yamalar,gömleklerimizin yakalarına fırfırlar,boncuklar ekleyip yeni bir görünüm verebiliriz.Mesela fırfırlı gömlek Fendi'den esinlenilerek yapılmış.




Tabi pantolonlarımız da bir elden geçmeli,yeni bir havaya bürünmeli.Bol bir denim pantolonu ispanyol paçaya çevirebilir,düz renk canvas pantolonu da renk bloklarıyla canlandırabiliriz.



Pantolon ve kazaklarımızı değerlendireceğiz derken ufak bir makas darbesiyle rezil de edebiliriz.Bu riski almak istemeyenler için yapımı daha kolay ama hala çok trend olan modeller var sırada.Mesela papyonlar ve harici yakalar geçen sezondan itibaren boynumuzu şenlendirmeye başlamıştı.Bu sonbaharda da bu akıma devam edin.Kendinize bir papyon dikin :)



Aksesuarlar bir kadının olmazsa olmazlarıdır ve çok değerlidir.Ama en değerli aksesuar kendi emeğinizle yaptığınızdır.Pembe neon bir statement kolye,renkli iple örülmüş zincir bileklik,farklı detaylarla zenginleştirilmiş bir kemer,çiçek motifleriyle kapladığınız bir çanta sizi cool ve farklı gösterecek.İnsanlar bu aksesuarlarınızı nereden aldığınızı merak edecek :)





Ve sıra ayakkabılarda..Miu miu geçen sezonda kadınların ayaklarına pırlantalar sermişti.Ayakkabılarda gösterişli parlak taşlar ayakkabıyı olduğundan daha elegan gösteriyor.Topuklu ayakkabınızın topuğunu parlak taşlarla süsleyin,partilerde ışıldayın! 
Yok ben daha spor giyinen bir insanım diyorsanız da Converse'lerinizi,Superga'larınızı,Vans'larınızı yaldızlı boyalarla boyayın,boncuklar ve parlak taşlarla son rütuşları yapın! :)



Görsel Kaynak : http://honestlywtf.com/


You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts