Trendler || School Girl Fashion / Şimdi Okullu Olduk!

/
3 Comments


Okulların açılma zamanı yaklaşadursun,ilköğretim ve lise öğrencileri kalem silgi alışverişi yapadursun, bu dönem modacılara ilham veriyor.Modayı belirleyen markalar ve tasarımcılar "yasaktan moda doğar" diyerek okul modasını podyumlara taşımışlar.Bu sezon okullu olmak hiç olmadığı kadar in!








Okulun bize dayattığı şeylerden birisi de gömlek giyme zorunluluğudur.Hatırlayın lisedeki halinizi! Şimdi o gömlekler cankurtaranınız olacak,çünkü gömlek yakaları okul modasının en önemli parçası.Gömlek üstü kazaklar ya da kravat/fularla hareketlendirilmiş gömlekleri bu sezon oldukça sık göreceğiz.




Okul modası demişken ekoseden bahsetmezsek olmaz.Özellikle gri tonlarında ekose mini bir etek üzerine giydiğiniz gömlek + süveter ile sizi hanım hanımcık gösterirken,dikkatleri de üzerinize çekecek.


Dize kadar çekilmiş beyaz çoraplar yaz aylarında lise bahçelerinde görmeye alışkın olduğumuz bir manzaradır.Ama özellikle sonbaharın serin günlerinde dize kadar çekilmiş tercihen krem / vizon renk çoraplar size o günleri tekrar yaşatacak.


Boyfriend ceketler tahtını hala korurken daha klasik kesim olan ve okul ceketlerini andıran parçalar da hayatımıza girmeye başlayacak.

DSquared 2 'nun 2012 koleksiyonunu tanıttığı reklam çekimleri de okul sıralarında çekilmişti hatırlarsanız.



Görsel Kaynak : fashionising.com

öpüldünüz moda ve trend avcıları :)
XOXO , LP


You may also like

3 yorum:

  1. Herşey güzel de, şu dize kadar olan çorapları kombinleyemiyorum ben.:(

    YanıtlaSil
  2. mini etek/şort + dizüstü çorap + mokasen şeklinde kombinlenebilir.kısa bir üst ya da tiril tiril bi gömlekle de tamamlayarak çok tarz bir görünüm elde edebilirsin. :)

    YanıtlaSil
  3. gömlek ve kazaklar çok hoş
    http://diorki.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts