For Men || Sonbahar Erkek Trendleri

/
0 Comments

Hep bayanlara hitap ettiğimi biliyorum bu yüzden erkek takipçilerimiz için de bir şeyler yazmam gerektiğini anladım.Hem erkeklere doğum günü,yıl dönümü gibi olaylarda hediye almakta zorlanan herkes de faydalanmış olur fena mı? :)

Bu sezon da erkeklere gene kadınlar kadar seçenek yok,maalesef :) Ama şık bir sonbahar onları bekliyor.

Öncelikle rahatlık ve şıklığı aynı tarzda buluşturan erkekler için Armani'nin koleksiyonu biçilmiş kaftan.



Bunun yanında avcı ruhlu erkeklere Tommy Hilfiger'dan güzel haberler var. Bu sezon yine Tommy'nin ekose atkıları ile sıcacık geçecek.Devamı için..


Sonbahar/Kış sezonu için hazırladığı reklam çekimlerinde Akdeniz düğünü konseptiyle beni benden almıştı Dolce&Gabbana.Eminim üzerinizde bu koleksiyondan bir parça görenler de bayılacak.Beyler bu sezon safkan Akdenizli olmak isterseniz,koleksiyonun devamı için buraya.


Bence Tommy,Dolce&Gabbana ve Armani bu sezon erkek giyimde çok başarılı.Ama sadece iş giyinmekte değil,tarzını aksesuarlarla pekiştiren baylar bu sezonun en gözdeleri olacak.Yves Saint Laurent'in aviator gözlükleri ile sonbaharın en cool erkeği olabilirsiniz.


Son olarak ayakkabıdan bahsedelim.Bence daha önce bahsettiğim Cole Haan mokasenleri ile hem trendy hem şık bir görünüm elde etmek mümkün.Ayrıca Lanvin'in yılan dokusu ile tasarladığı spor ayakkabılar da rahatlık vaadediyor.


PS: Bunların dışında kadife ceket modası geçmeyen ve erkeklere çok yakıştırdığım parçalardan.Özellikle laciverti.Aklınızda bulunsun! :)

İlk görsel haricindekiler için kaynak : hayatinitasarla.com



You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts