Mercedes Benz Fashion Week İstanbul isimli yazım Bounterview Mart Sayısında!

/
0 Comments
Merhabalar,

Haftanın sonlarına yaklaşırken merakla beklediğim Bounterview Mart sayısının çıktığını öğrenmek beni çok mutlu etti.İlgiyle takip ettiğimiz moda haftası ile ilgili kısa ve öz bir yazı yazdım mart sayısı için.Şöyle ki : 



Öncelikle geride bıraktığımız Moda Haftası için hala heyecan duyduğumu belirtmem lazım.New York başta olmak üzere bir çok moda haftasının sponsoru olan Mercedes-Benz bu yıl sekizincisi düzenlenen İstanbul Moda Haftasına sponsor oldu.Bu yüzden bu sene adı Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’du.Ayrıca dünya geneli moda haftalarını düzenleyen IMG Fashion organizasyonu üstlendi.Yani İstanbul artık moda konusunda küresel bir oyuncu!

Bunun yanında Runway ve Studio Show’ların fotoğrafları Getty Images tarafından çekilip dağıtıldı ve böylece dünya basınında daha çok yer etti.

Peki MBFWI’nin göz kamaştıran tasarımları kimin? 2014 kışına damgasını vuracak parçalar neler? Bounterview için poz veren ünlüler kimler?
Merak mı ediyorsun? O zaman doğru yerdesin!

Bu yazımın sadece bir kısmı.Moda haftası ile detaylar ve Boğaziçi Üniversitesi medyası tarafından hazırlanmış, Berrin Aktuğ röportajlı Mart sayısı için 
ya da 
Bounterview 'a tık tık ^.^


  



You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts