Coachella Music and Art Fest '13 || Coachella Müzik ve Sanat Festivali & Ünlüler

/
0 Comments
Merhabalar!

Biz burada bir günü sıcak, bir günü buz gibi bir haftasonu geçirirken California'da Coachella vadisinde geleneksel Coachella festivali vardı.En sevdiğim ve gitmek istediğim festivallerden birisi bu Coachella.
Rock,indie,hiphop müziğin yanında sanat ve moda dolu, bol celebrity'li,bol partili bir festival.

Peki bu festivale katılan film ve dizi yıldızları,şarkıcılar ne giymiş,nasıl görüntülenmiş?

Öncelikle Kristen Stewart ve Robert Pattison çiftine bakalım.İkisi de çok casual giyinmişler.Kristen'ın tarzı her zamanki gibi : yüksek bel siyah şort, beyaz basic t-shirt, wayfarer gözlükler ve converse'ler ile extra teen.Robert Pattison'ın turuncu yuvarlak gözlüklerini sevdim.Sansasyonlar atlatmış bir çift olarak fazla sakinler ve hala beraberler,bravo doğrusu!


Çiçeği burnunda anne Hilary Duff  kocası Mike Comrie ve ablası Haylie Duff ile festivalde iyi vakit geçirirken görüntülenmiş.Hilary ve Haylie zaten birbirlerine çok benziyorlar bir de abla-kardeş'in aynı tip gözlük takmışlar.Bayramda aynı giydirilen kardeş psikolojisinden çıkmaları gerek artık bence.


The Carrie Diaries'in genç yıldızı AnnaSophia Robb,Victoria Secret meleklerinden Alessandra Ambrosio ve Chris Pine ile Lacoste'un havuz partisinde görüntülenmiş.Alessandra Ambrosio'nun kombini bence yaz için  en uygun outfitlerden biri.Pembe şortu,püskül detaylı kolyesi,renkli bileklikleri ve ayna camlı mor gözlüğü ile dinamik ve trend görünüyor.



Her zaman Pacey olarak hatırlayacağım Joshua Jackson sevgilisi Diane Kruger ile H&M event'inde görüntülenmişler.İkisi de baştan aşağı H&M giymiş olan çift, ergen gibi her köşe başında öpüşüyorlarmış.Go and get a room!!


Just Jared / Armani brunch'ında, Gossip Girl dizisinden rol arkadaşı aynı zamanda sevgilisi Jessica Szohr ile görüntülenen Ed Westwick benim için şuan bitmiştir.Gossip Girl'ün zengin ve centilmen Chuck'u olarak kalbimde yer edinmiş olmasına rağmen giydiği V yaka hırkası ile beni öldürmeden mezara gömdü!!!Parçaların birbirleriyle olan uyumsuzluğuna değinmeyeceğim bile.


Emma Roberts,Armani'nin düzenlediği karnavalda kaydıraktan kayarken görüntülenmiş.Mint yeşili pantolonu,neutral tonlarda gömleği, statement kolyesi ile rahat ve şık bir kombin yaratmış.


Vanessa Hudgens'in Austin Butler ile sevgili olduğunu öğrendiğimden beri hayata küstüm,kıskançlığımdan çatladım.The Carrie Diaries'in güzel gülüşlü,yakışıklı ve cool Sebastian Kydd'i olarak tanıdığım Austin Butler'a liseliler gibi aşık olmuştum ben halbuki.O çarpışan arabayı beraber kullansaydık ne olurdu sanki Austin!! Bundan böyle dünya ahiret düşmanımsın Vanessa!!


Nişanlısı Michael Polish ile görüntülenen Kate Bosworth etnik desenli yeleği ve siyah tül detaylı elbisesi ile festival ruhuna yakışmış.(Kıyafetleri Topshop için tasarladıklarından)


Görsel Kaynak : http://www.justjared.com/



You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts