MTV VMA 2013 || MTV Video Müzik Ödülleri

/
0 Comments
Bu postta başta kırmızı halıyı yazmayı planlamıştım.Ama dün gerçekleşen MTV Video Müzik Ödülleri o kadar olaylı geçmiş ki, kırmızı halıyı 2.posta saklamaya karar verdim :)

İşte geceyi damgasını vuran olaylar! Sizin için 4 ana kategoride topladım!

Sahne şovları : 

Katy Perry - Roar 
Katy Perry'nin boks maçı conceptli sahne şovu ilginçti evet ama sahnede ip atlaması falan bana itici geldi.




Lady Gaga - Applause 

Applause'un video klibi zaten bir hafta falan önce çıkmıştı.(Ama benim bayadır dilime dolandı)  Lady Gaga MTV ödül töreninde klibin aslını yaşatarak showunu yapmış oldu.Birbirinden farklı ve garip sahne kıyafetleri ile izleyicileri yine şaşırtmadı Lady Gaga, kendinden bekleneni yaptı.






Justin Timberlake'li 'N Sync 




Bruno Mars'ın Alevli Şovu : 
Bu da garibim bu kadar sansasyonun arasında alevli malevli şov yapıyor ya kıyamam.



Miley Cyrus ve Robin Thicke "Twerk"

Gecenin en büyük şoku, en unutulmak istense de unutulmayacak sahne şovu bu ikilinindi. Miley, We Can't Stop'u söylerken devrilen gözler,Robin Thicke ile "twerk"leşmesinden sonra buruşan suratlara döndü. Miley ve Robin Thicke ikilisi izleyicilere tam anlamıyla görsel bir felaket yaşattı! Miley'nin saçlarından bahsetmiyorum bile!






Lady Gaga'nın deniz kabukları : 

Geceye siyah Prabal Gurung elbise ve siyah saçlarla katılan Lady Gaga, çeşit çeşit sahne kıyafetinin ardından klibindeki gibi deniz kabuğu bikinilerle sahneye çıktı.Daha da ilginci,deniz kabuğu tanga bikinisiyle geceyi sonlandırıp showun devamını ve ödülleri bu şekilde izledi.



Taylor Swift'in Harry Styles'a laf sokmaları : 

Tam bir kezban çıktın be gülüm.Her ne kadar Taylor Swift'in 22 şarkısına bayılsam da bu kızın hala ergen olduğu bir gerçek.Kokar ergenlerin ayılıp bayılarak dinlediği One Direction'ın Harry Styles'a ( Taylor'ın ex aşkı oluyor kendisi) bir göz devirmeler, Selena Gomez'le fısıldaşmalar, o konuşurken "Shut the f*ck up"lar falan hadi neyse.Bi de ödül almaya çıktığında "I also want to thank the person who inspired this song,who knows exactly who he is,because now i got one of these!" diyerek "o kendini biliyor" lu konuşması ile benden kezbanların kraliçesi ödülünü aldı.



Gecenin özeti böyle.Kazananlar listesi ve kırmızı halı yorumları için takipte kalın! 
xoxo

Görsel Kaynak : http://www.dailymail.co.uk



You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts