Yılbaşı Hediyeniz ÜMB Üniversite Modası ve Vitringez'den! Kaçırmayın!

/
0 Comments

ÜMB ÜNİVERSİTE MODASI VE VİTRİNGEZ.COMÜNİVERSİTELİ GENÇLERE HARİKA BİR YILBAŞI HEDİYESİ ARMAĞAN EDİYOR!


2014’e sayılı günler kala ışıl ışıl sokaklarda, herkes yılbaşının habercisi vitrinlerde hazırlıklarını sürdürüyor. Kimisi her yıl olduğu gibi kırmızının peşinde, kimileri sadelikten ve siyahtan yana, kimileri ise gösterişin peşinde…

Üniversite öğrencileri yılbaşı gecesine Vitringez.com ile hazırlanıyor

İşte yılbaşı gecesi hazırlıklarını daha da keyifli bir hale getirecek fırsat! Yılbaşı gecesi giyeceğiniz kıyafetinizi #vitringez  etiketiyle bizimle paylaşın, hem şıklığınızı herkes görsün hem de Vitringez’den harika hediyenizi kazanma şansı yakalayın.


Peki yarışmaya nasıl katılıyoruz?


Yılbaşı gecesi giymek için seçtiğiniz kombinle fotoğrafınızı çekip #vitringez etiketiyle instagram ya da twitter’da paylaşıyorsunuz. Çekiliş sonucu şanslı 3 kişi Vitringez moda uzmanı Duygu Kömecci ile Gardrop Detoksu kazanacak.

Gardrop detoksu nedir?


Uzun zamandır giymediğimiz kıyafetler veya “bu gömleği aldım ama neyle kombin yapacağımı bilmiyorum” dediğiniz dolabınızdaki tüm parçalar için Vitringez’den tavsiyeler alacaksınız. İstanbul’daki katılımcılarla seans karşılıklı gerçekleştirilecek olup, İstanbul dışındaki katılımcılara skype üzerinden danışmanlık hizmeti verilecektir.


ÜMB Üniversite Modası nedir?


ÜMB Üniversite Modası Projesi, Üniversite Medya Birliği üyesi olan medya toplulukları ve iletişim kulüpleri bünyesinde ilgili üniversite için moda alanında öncü olmayı hedefler. Ünlülerden ziyade öğrencilerin “ne giydiği, neleri beğendiği, nerelerden alışveriş yaptığı” gibi konularda kampüs modası ile ilgili ne olup bitiyorsa onu yansıtmaya yönelik çalışmalar içerir.


Bu çalışmalarda topluluklar, kulüpler ve bireysel katılımcılar ortak çalışmalar gerçekleştirip ortak projeler üreterek kendi üniversitesinin kampüs ya da kampüslerindeki moda ve trendleri yansıtmakla sorumludur.


Vitringez.com Nedir?


Vitringez.com tam anlamıyla modanın Google’ı. İnternet kullanıcıları için alışverişi daha keyifli ve pratik hale getirmek, aranılan ürüne en hızlı şekilde ulaşılmasını sağlamak için çalışan Vitringez.com, Türkiye’nin alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek bir girişim.


Öğrenciler Vitringez.com da;

  • Hem arama kutucuğundan, hem de kategoriler üzerinden tarzları için aradıkları her şeye tek tıkla ulaşabilir, anında satın almaya yönlendirilirler.
  • Marka, renk, model ve fiyat filtreleriyle en doğru ürüne kolayca ulaşabilir, beğendikleri ürünleri listeleyip favorilerine ekleyebilirler.
  • “Moda Alarmı” ve “İndirim Alarmı” sayesinde seçtikleri ürünlerin indirimlerini takip edebilir, en sevdikleri markaların ve tasarımcıların yeni ürünlerinden herkesten önce haberdar olabilirler.
  • Vitringez Blog ile yaşam, güzellik, kültür-sanat, evlilik ve daha birçok konuda son trendleri keşfedebilir ve bu trendlerden ve onlarca bloggerdan ilham alabilirler.


You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts